Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη
Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

Εμπρηστική κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας, κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υγρό και επιχείρησαν να βάλουν φωτιά έξω από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βουλγαροκτόνου 75 στα , προκαλώντας φθορές στην ξύλινη είσοδο.

Σημειώνεται ότι την ώρα της ς, ο κ. Φλαμπουράρης δεν βρισκόταν στο κτίριο. Στο σημείο έσπευσε η , η οποία έσβησε την φωτιά, ενώ για την υπόθεση διεξάγει η Κρατική Ασφάλεια.

Σε δήλωσή του στο -, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε τρομοκρατική την εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στο σπίτι του και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επίσημη αντίδραση του , που κάνει λόγο για «πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας» που «έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον με λάσπη και συκοφαντίες».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση