Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αιματηρό τέλος στον εφιάλτη -24χρονη δολοφόνησε 33χρονο που βίαζε την ίδια και τις αδελφές της
Αιματηρό τέλος στον εφιάλτη -24χρονη δολοφόνησε 33χρονο που βίαζε την ίδια και τις αδελφές της

Αιματηρό τέλος στον εφιάλτη -24χρονη δολοφόνησε 33χρονο που βίαζε την ίδια και τις αδελφές της

Το κουβάρι του εφιάλτη που ζούσε η ίδια και οι αδελφές της ξετυλίγει η ΕΛ.ΑΣ., όταν εξιχνίασε τη 33χρονου στο νεκροταφείο Μενιδίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας που εκδόθηκε χθες, το Σάββατο, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής ς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου Ελληνα που διαπράχθηκε στις 4 Φεβρουαρίου στις Αττικής.

Ο 33χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, τις βραδινές ώρες της 4ης Φεβρουαρίου, έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Την ανθρωποκτονία διέπραξε μία 24χρονη επίσης Ελληνίδα, γνωστή του θύματος, κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας που είχαν και κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν προσωπικές διαφορές.

Σε βάρος της 24χρονης, η οποία ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου.

Η ομολογία όμως της 24χρονης δίνει άλλη διάσταση στη . Όπως αναφέρει η κοπέλα η ίδια είχε σχέση με τον 33χρονο για δύο χρόνια, όμως το θύμα την εξέδιδε γιατί χρειαζόταν τα για να αγοράζει . Μάλιστα, η κοπέλα υποστηρίζει πως ο 33χρονος ο οποίος κατάγεται από την Αμαλιάδα Ηλείας, όχι απλώς κακοποιούσε την ίδια, αλλά βίαζε και τις αδελφές της και έκανε και με αυτές το ίδιο. «Με είχε κάνει πόρνη, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες παίρνοντας ο ίδιος τα . Είχε βιάσει και τις δυο μου αδελφές, ενώ παράλληλα τρομοκρατούσε και απειλούσε την μου”» φέρεται να ομολόγησε.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως την ημέρα της δολοφονίας, ο 33χρονος είχε επικοινωνήσει μαζί της για να συναντηθούν κοντά στο νεκροταφείο του Μενιδίου. Οπως είπε, στην κατάθεσή της, η ίδια νόμιζε πως το θύμα θα της ζητούσε να τα «ξαναβρούν» και θα της ζητούσε συγ για όσα είχε κάνει σε εκείνη και τις αδελφές της. Ομως φοβήθηκε ότι αντί για αυτό θα την κακοποιούσε και πάλι, θα την ξυλοκοπούσε και θα την ανάγκαζε να κοιμηθεί ξανά με άλλους . Ετσι, είχε μαζί της ένα μαχαίρι.

Τελικά, η 24χρονη, σύμφωνα με την ομολογία της, διαπίστωσε πως το δεύτερο σενάριο ήταν και αυτό που επικράτησε, αφού ο 33χρονος της είπε ότι «είχε κανονίσει ερωτικό ραντεβού καθώς είχε ανάγκη από χρήματα». Τότε, οι δυο τους λογομάχησαν έντονα και εκείνος κινήθηκε εναντίον της. Αποτέλεσμα ήταν η 24χρονη να βγάλει το μαχαίρι που είχε μαζί της και να του καταφέρει πολλά τραύματα σε στήθος και κοιλιακή χώρα.

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση