Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Έλληνας δραπέτης ο νεκρός της αιματηρής συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας
Έλληνας δραπέτης ο νεκρός της αιματηρής συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας

Έλληνας δραπέτης ο νεκρός της αιματηρής συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας

Σε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό εκτυλίχθηκε η προσπάθεια ελέγχου δύο ύποπτων ανδρών από αστυνομικούς στην πλατεία Θεάτρου, στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί  του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  ο 38 ετών , είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, έπειτα από ληστεία που πραγματοποίησε σε φούρνο, σκοτώνοντας μια υπάλληλο.

 Ο ελληνικής υπηκοότητας 38χρονος τοξικομανής, στις 6 Δεκέμβρη παραβίασε την τακτική άδειά του από τις φυλακές Χαλκίδας, όπου εξέτειε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

Η συμπλοκή ξεκίνησε όταν της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο σημείο εντόπισαν δύο άνδρες, τους οποίους προσπάθησαν να ελέγξουν.

Ο ένας από τους υπόπτους ωστόσο, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές κατά των αστυνομικών τραυματίζοντας τον έναν ένστολο στο δεξί ώμο.

Οι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  ανταπέδωσαν τα πυρά και καταδίωξαν τον δράστη. Δευτερόλεπτα αργότερα ο ύποπτος εντοπίστηκε , πίσω από κοντινό όπου είχε καταφύγει.

Σύμφωνα με την επίσημη αστυνομική ενημέρωση φέρει διαμπερές τραύμα στο και δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα τύπου κολτ, που είχε στην κατοχή του. Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχει βληθεί από τα πυρά αστυνομικών.

Τα εύσημα στην ομάδα ΔΙΑΣ έδωσε με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ο .

«Η ομάδα ΔΙΑΣ απέδειξε την ετοιμότητά της στην επιβολή του νόμου και της τάξης. Περαστικά στον τραυματισμένο αστυνομικό», έγραψε στο λογαριασμό του στο ο πρόεδρος της .Δ.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση