Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη μετά από 3,5 χρόνια
Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη μετά από 3,5 χρόνια

Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη μετά από 3,5 χρόνια

Αποφυλακίζεται μετά απο απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η σύζυγος του πρώην υπουργού, Ακη Τσοχαρζόπουλου, η οποία είχε υποβάλλει σχετικό αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Το έκανε δεκτό το αίτημά της με αποτέλεσμα η Βίκυ να αποφυλακιστεί μετά 3,5 χρόνια, καθως προφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2012 και στη συνέχεια καταδικαστηκε για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου, τρεις φορές εμφάνιση τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, παράδοση διαβατηρίου και 70.000 εγγύηση. Για το αυτό υπήρξε αντίδραση απο την ίδια και τους συνηγόρους της, το τελικώς το μείωσε σε 50.000 και αναμένεται να δώσει και για την καταβολή του. Λίγο νωρίτερα δεκτό έγινε και απο τον εισαγγελέα της έδρας  το αίτημα της για αποφυλάκιση.

Η Βίκυ Σταμάτη, που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης, έχει ζητήσει πολλές φορές ως σήμερα την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης αλλά τα αιτήματά της δεν ειχαν γίνει δεκτά.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση