Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη μετά από 3,5 χρόνια
Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη μετά από 3,5 χρόνια

Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη μετά από 3,5 χρόνια

Αποφυλακίζεται μετά απο απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η σύζυγος του πρώην υπουργού, Ακη Τσοχαρζόπουλου, η οποία είχε υποβάλλει σχετικό αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Το έκανε δεκτό το αίτημά της με αποτέλεσμα η Βίκυ Σταμάτη να αποφυλακιστεί μετά 3,5 χρόνια, καθως προφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2012 και στη συνέχεια καταδικαστηκε για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου, τρεις φορές εμφάνιση τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, παράδοση διαβατηρίου και 70.000 εγγύηση. Για το ποσό αυτό υπήρξε αντίδραση απο την ίδια και τους συνηγόρους της, το τελικώς το μείωσε σε 50.000 και αναμένεται να δώσει και προθεσμία για την καταβολή του. Λίγο νωρίτερα δεκτό έγινε και απο τον εισαγγελέα της έδρας  το αίτημα της για αποφυλάκιση.

Η Βίκυ Σταμάτη, που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης, έχει ζητήσει πολλές φορές ως σήμερα την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης αλλά τα αιτήματά της δεν ειχαν γίνει δεκτά.

Πηγή: kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση