Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Εκτός ψηφοδελτίων ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο ο Χαϊκάλης
Εκτός ψηφοδελτίων ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο ο Χαϊκάλης

Εκτός ψηφοδελτίων ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο ο Χαϊκάλης

Δεν θα είναι υποψήφιος στις ο Αλέξης Μητρόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Όπως ανέφερε, θεωρεί τιμητική την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου στην Αττικής, ωστόσο δεν μπορεί να την κάνει αποδεκτή.

«Αφού ο λαός με εξέλιξε πρώτο, πώς η ηγεσία με τοποθετεί τελευταίο;», διερωτήθηκε, διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο.

«Η ηγεσία θα μπορούσε να καταλήξει σε αυτή τη θέση», ανέφερε και εξήγησε ότι δεν αρνείται την πρόταση από εγωισμό. «Θα αρκεστώ στη μη ανάμιξη μου στις επερχόμενες », ανέφερε.

Νωρίτερα, η επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δύο συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. του κόμματος να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Η Επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων εισηγείται, μέχρι την πλήρη όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αφορούν τον κ. Μητρόπουλο, να υπάρξει η δυνατότητα να τοποθετηθεί ο κ. Μητρόπουλος στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ().

Ο κ. είπε ότι συναντήθηκε χθες με τον κ. Χαϊκάλη και έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αποκλείσει τον κ. Χαϊκάλη αδικώντας τον ή να συασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Ο πρόεδρος των , έκανε λόγο για «στήσιμο στην υπόθεση Χαϊκάλη», προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι και ο ίδιος ο πρώην υφ θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για την σχέση του με την κυπριακή εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και τούτο ασχέτως του γεγονότος ότι η σχέση αυτή είναι ανενεργή από το 2011.

Επίσης ο κ. Καμμένος έθεσε το ερώτημα γιατί η Επιτροπή του Πόθεν Έσχες της Βουλής παρέπεμψε την εξέταση της υπόθεσης αυτής μετά τις εκλογές.

Τόνισε ότι ο κ. Χαϊκάλης παραμένει στο κόμμα, προσθέτοντας ότι όταν ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση η αποκατάσταση του κ. Χαϊκάλη θα είναι πλήρης, της κυβερνητικής θέσης μη αποκλειομένης.

Πηγή: kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση