Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Έκθεση – εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης στην Αθήνα
Έκθεση – εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης στην Αθήνα

Έκθεση – εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης στην Αθήνα

Τις σύγχρονες κατακτήσεις στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου ζωής, που ο και η εφαρμογή τους βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με τον εαυτό του και το , που ζει και αναπτύσσει τις δραστηριότητές του παρουσιάζει η Alterscope στις 25 και 26 Απριλίου 2015 στον Πολυχώρο “Αθηναΐς” στην
Η Alterscope είναι η μεγαλύτερη που γίνεται στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά στις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, στην αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης,στην προσωπική ανάπτυξη και στην πνευματικότητα, στην οικολογία, στη φυσική διατροφή και στην υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Αυτή είναι η έκτη Alterscope που διοργανώνεται (από το 2013) και η δεύτερη φορά που θα διεξαχθεί στην .
Στις 25 και 26 Απριλίου, στον Πολυχώρο “Αθηναΐς“, επαγγελματίες με σοβαρές αναζητήσεις και γνώσεις, θα μυήσουν τους επισκέπτες στον ολιστικό τρόπο ζωής, παρουσιάζοντας εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Ο ολιστικός τρόπος ζωής, είναι ο τρόπος ζωής που οφείλουμε όλοι να έχουμε. Το οφείλουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους αγαπημέ μας. Χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς πολύ κόπο, στην Alterscope θα αποκαλυφθούν όσα χρειάζεστε για να βάλετε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στη ζωή σας.
Η Alterscope είναι ένα φεστιβάλ ζωής, στο οποίο εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τη φιλοσοφία τους, γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.
Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας, αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.
Βελτιώστε την υγεία σας με φυσικούς τρόπους, την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες. Ανακαλύψτε τις υπερτροφές που ενισχύουν την υγεία και την αυτοθεραπεία και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων. Κάντε φωτογράφιση και ανάλυση της αύρας σας, μάθετε τα μυστικά της κρυσταλλοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας, ενημερωθείτε για τις νέες βιβλίων, γνωρίστε τους ενεργειακούς λίθους και τους οργονίτες, το φενγκ σούι και την ενεργειακή . Παρακολουθήστε διαλέξεις και σεμινάρια και πολλά άλλα.
Ώρες λειτουργίας
11 π.μ. έως 10 μ.μ.
Είσοδος
3 ευρώ για μια μέρα,
4 ευρώ και για τις δύο μέρες
Παιδιά έως 12 ετών
"Αλιεύοντας" την είδηση