Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου
Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου

Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου

Οι πρώτες πολιτικές ασυνεννοησίες άρχισαν να ανακύπτουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη πριν καλά καλά ενταχθούν σε αυτήν ο Γιώργος Παπανδρέου και το του. Ετσι, και ενώ μόλις προχθές ο πρώην πρωθ δήλωσε (στα Παραπολιτικά) πως «δεν θεωρώ ότι οι είναι λύση», χθες η κ. Φώφη ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να στηθούν κάλπες το ταχύτερον δυνατόν.

« και ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυστυχώς αποδείξει ότι με τις δυνάμεις που διαθέτουν σήμερα δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Εχουν δυναμιτίσει τον διάλογο, άρα τον λόγο πρέπει να έχει ο ς λαός», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (στον 9,84). Τη δε άποψή της αυτή στήριζε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. , ο οποίος επίσης τόνισε ότι «όσο παραμένει στην εξουσία η συγκεκριμένη κυβέρνηση τόσο ζημιώνεται η χώρα», εν αντιθέσει με τον κ. Γ. Παπανδρέου ο οποίος, από τις διατυπώσεις που χρησιμοποίησε προχθές, δεν φαίνεται να έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα η παρούσα κυβέρνηση να βελτιώσει τις επιδόσεις της.

Ολα τούτα, ωστόσο, ευλόγως δεν ετέθησαν καν σε συζήτηση στην πρώτη συνάντηση που είχαν χθες οι τέσσερις –πλέον– επικεφαλής της ΔΗΣΥ ( ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου , Τούντας λοιπές κινήσεις). Ευλόγως, γιατί οι τέσσερις είχαν σαφώς σοβαρότερα ζητήματα να συζητήσουν, όπως π.χ. τι θα κάνουν με τους τρεις πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης) που φέρονται αποφασισμένοι να στήσουν το αντίπαλον δέος στη ΔΗΣΥ, αλλά και με τον Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος επίσης εκδίδει καθημερινά ειρωνικές ανακοινώσεις «για τη σύμπραξη Φώφης – Γιώργου».

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση