Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου
Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου

Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου

Οι πρώτες πολιτικές ασυνεννοησίες άρχισαν να ανακύπτουν στη πριν καλά καλά ενταχθούν σε αυτήν ο Γιώργος και το ΚΙΔΗΣΟ του. Ετσι, και ενώ μόλις προχθές ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε (στα Παραπολιτικά) πως «δεν θεωρώ ότι οι είναι λύση», χθες η κ. Φώφη Γεννηματά ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να στηθούν κάλπες το ταχύτερον δυνατόν.

«.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυστυχώς αποδείξει ότι με τις δυνάμεις που διαθέτουν σήμερα δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Εχουν δυναμιτίσει τον διάλογο, άρα τον λόγο πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός», είπε η πρόεδρος του (στον 9,84). Τη δε άποψή της αυτή στήριζε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος επίσης τόνισε ότι «όσο παραμένει στην εξουσία η συγκεκριμένη τόσο ζημιώνεται η χώρα», εν αντιθέσει με τον κ. . ο οποίος, από τις διατυπώσεις που χρησιμοποίησε προχθές, δεν φαίνεται να έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα η παρούσα να βελτιώσει τις επιδόσεις της.

Ολα τούτα, ωστόσο, ευλόγως δεν ετέθησαν καν σε συζήτηση στην πρώτη που είχαν χθες οι τέσσερις –πλέον– επικεφαλής της ΔΗΣΥ (Γεννηματά , Θεοχαρόπουλος ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου ΚΙΔΗΣΟ, Τούντας λοιπές κινήσεις). Ευλόγως, γιατί οι τέσσερις είχαν σαφώς σοβαρότερα ζητήματα να συζητήσουν, όπως π.χ. τι θα κάνουν με τους τρεις πρώην υπουργούς του (Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης) που φέρονται αποφασισμένοι να στήσουν το αντίπαλον δέος στη ΔΗΣΥ, αλλά και με τον Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος επίσης εκδίδει καθημερινά ειρωνικές ανακοινώσεις «για τη σύμπραξη Φώφης – Γιώργου».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση