Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου
Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου

Εκλογές ζητούν Γεννηματά, ΔΗΜΑΡ, σε άλλο μήκος κύματος ο Παπανδρέου

Οι πρώτες πολιτικές ασυνεννοησίες άρχισαν να ανακύπτουν στη πριν καλά καλά ενταχθούν σε αυτήν ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ του. Ετσι, και ενώ μόλις προχθές ο πρώην πρωθ δήλωσε (στα Παραπολιτικά) πως «δεν θεωρώ ότι οι πρόωρες είναι λύση», χθες η κ. Φώφη Γεννηματά ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να στηθούν κάλπες το ταχύτερον δυνατόν.

«.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυστυχώς αποδείξει ότι με τις δυνάμεις που διαθέτουν σήμερα δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Εχουν δυναμιτίσει τον δι, άρα τον λόγο πρέπει να έχει ο ς λαός», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (στον 9,84). Τη δε άποψή της αυτή στήριζε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της Θαν. , ο οποίος επίσης τόνισε ότι «όσο παραμένει στην εξουσία η συγκεκριμένη κυβέρνηση τόσο ζημιώνεται η χώρα», εν αντιθέσει με τον κ. Γ. Παπανδρέου ο οποίος, από τις διατυπώσεις που χρησιμοποίησε προχθές, δεν φαίνεται να έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα η παρούσα κυβέρνηση να βελτιώσει τις επιδόσεις της.

Ολα τούτα, ωστόσο, ευλόγως δεν ετέθησαν καν σε συζήτηση στην πρώτη που είχαν χθες οι τέσσερις –πλέον– επικεφαλής της ΔΗΣΥ (Γεννηματά ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου ΚΙΔΗΣΟ, Τούντας λοιπές κινήσεις). Ευλόγως, γιατί οι τέσσερις είχαν σαφώς σοβαρότερα ζητήματα να συζητήσουν, όπως π.χ. τι θα κάνουν με τους τρεις πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης) που φέρονται αποφασισμένοι να στήσουν το αντίπαλον δέος στη ΔΗΣΥ, αλλά και με τον Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος επίσης εκδίδει καθημερινά ειρωνικές ανακοινώσεις «για τη σύμπραξη Φώφης – Γιώργου».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση