Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου
Εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου

Εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου

Στο πλαίσιο των δράσεων για την της Διεθνούς Κοινής Γνώμης, για τις των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που λαμβάνουν χώρα στην , εξαιτίας της συνεχούς πολιτικής της σκληρής λιτότητας, το ΕΠΑΜ διοργανώνει με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, σε τις κάτωθι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας το Σάββατο 25 Μαρτίου:

ΛΟΝΔΙΝΟ

Διαδήλωση, έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 12.00 με αίτημα την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον Ελληνικό λαό. Θα επιδοθεί στην Πρεσβεία η Έκθεση του ΟΗΕ που περιγράφει τις αυτές που είναι αποτέλεσμα των μέτρων λιτότητας. Η διαδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την “Εκστρατεία για μια Ανεξάρτητη ” (Campaign for an independent Britain).

ΠΑΡΙΣΙ

Διαδήλωση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 11.00 π.μ. με ανάλογο αίτημα. Η διαδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την “Επιτροπή για μια Νέα Αντίσταση” (Comite pour une Nouvelle Resistance) και με το “Μέτωπο για ένα κυρίαρχο λαό, μια ανεξάρτητη Γαλλία και μια κοινωνική Δημοκρατία” (Rassemblement du Peuple Souverain, pour une France Independante et une Republique Sociale).

ΧΑΓΗ

Διαδήλωση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 12.30 με το ίδιο αίτημα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΕΠΑΜ Μπενελουξ.

Το ΕΠΑΜ απευθύνει πρόσκληση προς τους πολίτες της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας, να μετάσχουν μαζικά στις παραπάνω εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση