Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου
Εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου

Εκδηλώσεις του ΕΠΑΜ στην Ευρώπη ενόψει της 25ης Μαρτίου

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση της Διεθνούς Κοινής Γνώμης, για τις των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που λαμβάνουν χώρα στην , εξαιτίας της συνεχούς πολιτικής της σκληρής λιτότητας, το ΕΠΑΜ διοργανώνει με την ευκαιρία της εθνικής ς της 25ης Μαρτίου, σε ευρωπαϊκές πόλεις τις κάτωθι εκ διαμαρτυρίας το Σάββατο 25 Μαρτίου:

ΛΟΙΝΟ

Διαδήλωση, έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 12.00 με αίτημα την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον Ελληνικό λαό. Θα επιδοθεί στην Πρεσβεία η Έκθεση του ΟΗΕ που περιγράφει τις αυτές που είναι αποτέλεσμα των μέτρων λιτότητας. Η διαδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την “Εκστρατεία για μια Ανεξάρτητη Βρετανία” (Campaign for an independent Britain).

ΠΑΡΙΣΙ

Διαδήλωση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 11.00 π.μ. με ανάλογο αίτημα. Η διαδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την “Επιτροπή για μια Νέα Αντίσταση” (Comite pour une Nouvelle Resistance) και με το “Μέτωπο για ένα κυρίαρχο λαό, μια ανεξάρτητη και μια κοινωνική ” (Rassemblement du Peuple Souverain, pour une France Independante et une Republique Sociale).

ΧΑΓΗ

Διαδήλωση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στις 12.30 με το ίδιο αίτημα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΕΠΑΜ Μπενελουξ.

Το ΕΠΑΜ απευθύνει πρόσκληση προς τους πολίτες της Βρετανίας, της ς και της Ολλανδίας, να μετάσχουν μαζικά στις παραπάνω εκ διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση