Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Eγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο από την ισχυρή βροχόπτωση – Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου
Eγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο από την ισχυρή βροχόπτωση – Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου

Eγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο από την ισχυρή βροχόπτωση – Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου

Σε ποτάμι έχει μεττρπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη , από τις 7 το πρωί, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, με να εγκλωβιστούν πολλοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη έα Εθνική Οδό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39o χιλιόμετρο, από προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32o χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33o χιλιόμετρο μέχρι το 34o διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Επίσης, λόγω της συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 2ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-ς στην περιοχή Αγιος Σωτήρας ς και στα δύο ρεύματα.

Από την έγινε γνωστό ότι έχουν παγιδευτεί αρκετά αυτοκίνητα στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση