Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Eγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο από την ισχυρή βροχόπτωση – Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου
Eγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο από την ισχυρή βροχόπτωση – Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου

Eγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο από την ισχυρή βροχόπτωση – Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, από τις 7 το πρωί, λόγω ισχυρής ς, με να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ανάλογα προτα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39o χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο προς Κόρινθο, στο 32o χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33o χιλιόμετρο μέχρι το 34o διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Επίσης, λόγω της συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 2ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού ς-Θήβας στην περιοχή Αγιος Σωτήρας ς και στα δύο τα.

Από την έγινε γνωστό ότι έχουν παγιδευτεί αρκετά στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και .

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση