Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά χρήματα του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά χρήματα του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά χρήματα του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Μί πίστευτη έκανε σήμερα ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού». Όπως είπε μιλώντας στον Realfm 97,8 η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά που χρησίμευαν για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του σπιτιού του οργανισμού στην Καβάλα.

Όπως είπε ο πρόεδρος του οργανισμού, το Χαμόγελο του Παιδιού πρέπει να πληρώσει τέλη ύψους 25.000 ευρώ για 100 που οργώνουν την . Το κόστος θα καλυφθεί τελικά από την Κλέλια Χατζηιωάννου, ωστόσο, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος, «τα αυτά μας τα στέρησαν από κάποια άλλα πράγματα, να πάνε σε χιλιάδες που καλύπτουμε τις ανάγκες τους».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, οι φόροι από τα α του Χαμόγελου φέτος θα φτάσουν τα 100.000 ευρώ. «Το φοβερό είναι ότι μας τα κατέσχεσαν προληπτικά, χωρίς να τα χρωστάμε, πριν από 2-3 μήνες από ένα πρόγραμμα που έχουμε από την Ε.Ε. και μας είχαν στείλει τα χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες του σπιτιού στην Καβάλα», είπε, εξηγώντας πως ουσιαστικά η χρηματοδότηση συμψηφίστηκε προκαταβολικά με μελλοντικές, κι όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Χαμόγελου Παιδιού.

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση