Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά χρήματα του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά χρήματα του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά χρήματα του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού». Όπως είπε μιλώντας στον Realfm 97,8 η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά χρήματα που χρησίμευαν για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του σπιτιού του οργανισμού στην Καβάλα.

Όπως είπε ο πρόεδρος του οργανισμού, το Χαμόγελο του Παιδιού πρέπει να πληρώσει τέλη ύψους 25.000 για 100 οχήματα που οργώνουν την Ελλάδα. Το κόστος θα καλυφθεί τελικά από την Κλέλια Χατζηιωάννου, ωστόσο, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος, «τα χρήματα αυτά μας τα στέρησαν από κάποια άλλα πράγματα, να πάνε σε χιλιάδες παιδιά που καλύπτουμε τις ανάγκες τους».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, οι φόροι από τα παζάρια του Χαμόγελου φέτος θα φτάσουν τα 100.000 ευρώ. «Το φοβερό είναι ότι μας τα κατέσχεσαν προληπτικά, χωρίς να τα χρωστάμε, πριν από 2-3 μήνες από ένα πρόγραμμα που έχουμε από την Ε.Ε. και μας είχαν στείλει τα χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες του σπιτιού στην Καβάλα», είπε, εξηγώντας πως ουσιαστικά η χρηματοδότηση συμψηφίστηκε προκαταβολικά με μελλοντικές, κι όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Χαμόγελου Παιδιού.

Πηγή: thecaller.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση