Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αιχμές Γεννηματά για Βενιζέλο: «Eγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα»
Αιχμές Γεννηματά για Βενιζέλο: «Eγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα»

Αιχμές Γεννηματά για Βενιζέλο: «Eγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα»

Διέψευσε κτηγορημτικά η τη δήλωση που της αποδόθηκε και προκάλεσε σάλο, σύμφωνα με την οποία είχε πει «πρώτα το κόμμα, μετά τη χ». Η πρόεδρος του ΟΚ σε τηλεοπτική της συνέντευξη το Star ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε: «Δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη που να περιλαμβάνει το περιεχόμενο που μου λέτε ότι βάζουμε “πρώτα το κόμμα, μετά τη χ”» και πρόσθεσε πως «σεβαστές οι απόψεις των δημοσιογράφων και οι εκτιμήσεις τους, οι απόψεις όμως οι δικές μου καθορίζονται και αποτυπώνονται από τη γραμμή του τος και αποτυπώνονται στις συνεντεύξεις που δίνω η ίδια».

Θέλοντας μάλιστα να δείξει πως πολιτεύεται με πατριωτικό τρόπο έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας πως «η παράταξή μου και εγώ προσωπικά έχουμε βάλει το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον, το πληρώσαμε ακριβά, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Η αφορούσε και στο καλοκαίρι του 2015 για το οποίο είπε πως «βάλαμε πλάτη και έβαλα πλάτη προσωπικά ήμουν μόλις ένα μήνα εκλεγμένη Πρόεδρος του ΟΚ, για να μη βρεθεί η χώρα έξω από την Ευρωζώνη, κυρίως για λόγους εθνικής ασφάλειας και δευτερευόντως για οικονομικά ζητήματα».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση