Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αιχμές Γεννηματά για Βενιζέλο: «Eγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα»
Αιχμές Γεννηματά για Βενιζέλο: «Eγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα»

Αιχμές Γεννηματά για Βενιζέλο: «Eγώ δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα»

Διέψευσε κατηγορηματικά η τη δήλωση που της αποδόθηκε και προκάλεσε σάλο, σύμφωνα με την οποία είχε πει «πρώτα το κόμμα, μετά τη χώρα». Η του σε τηλεοπτική της το Star ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε: «Δεν έχω δώσει καμία που να περιλαμβάνει το περιεχόμενο που μου λέτε ότι βάζουμε “πρώτα το κόμμα, μετά τη χώρα”» και πρόσθεσε πως «σεβαστές οι απόψεις των δημοσιογράφων και οι εκτιμήσεις τους, οι απόψεις όμως οι δικές μου καθορίζονται και αποτυπώνονται από τη γραμμή του Κόμματος και αποτυπώνονται στις συνεντεύξεις που δίνω η ίδια».

Θέλοντας μάλιστα να δείξει πως πολιτεύεται με πατριωτικό τρόπο έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας πως «η παράταξή μου και εγώ προσωπικά έχουμε βάλει το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον, το πληρώσαμε ακριβά, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Η αναφορά αφορούσε και στο καλοκαίρι του 2015 για το οποίο είπε πως «βάλαμε πλάτη και έβαλα πλάτη προσωπικά ήμουν μόλις ένα μήνα εκλεγμένη του , για να μη βρεθεί η χώρα έξω από την Ευρωζώνη, κυρίως για λόγους εθνικής ασφάλειας και δευτερευόντως για οικονομικά ζητήματα».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση