Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Δύο άτομα υπό κράτηση για τη δολοφονία του 67χρονου στην Κατερίνη
Δύο άτομα υπό κράτηση για τη δολοφονία του 67χρονου στην Κατερίνη

Δύο άτομα υπό κράτηση για τη δολοφονία του 67χρονου στην Κατερίνη

Ένας άνδρας και μία γυναίκα φαίνεται ότι είναι οι της άγριας δολοφονίας που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην , με θύμα έναν 67χρονο συνταξιούχο υδραυλικό, που εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη τος στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του.

ια την υπόθεση κρατούνται στην Ασφάλεια ς ένας 28χρονος από την εωργία και μία 30χρονη από την , που κατά πληροφορίες, ομολόγησαν την πράξη τους. Από αστυνομικές πηγές προκύπτει ότι είναι χρήστες ναρκωτικών, ενώ το κίνητρό τους εκτιμάται ότι ήταν η ληστεία. Σε βάρους τους αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Κατερίνης, ενώπιον του οποίου θα κληθούν να λογοδοτήσουν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-.

Ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός, αφού προηγουμένως η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει φωτιά στο ΙΧ αυτοκίνητό του. Από τα στοιχεία του φλεγόμενου οχήματος, οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν τον ιδιοκτήτη του και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον 67χρονο στο σπίτι του, όπου τον βρήκαν δολοφονημένο. Η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» ότι ο άτυχος έφερε πάνω από 15 μαχαιριές στο σώμα του, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν στην κοιλιά.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, φαίνεται μέχρι στιγμής ότι το κατηγορούμενο ζευγάρι μπήκε στο σπίτι του 67χρονου με σκοπό να τον ληστέψει. Εκτιμάται ότι ακολούθησε διαπληκτισμός και πάλη ανάμεσα σε και θύμα, με συνέπεια τον φρικτό θάνατο του δεύτερου από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση