Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου με καταιγισμό πυρών
Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου με καταιγισμό πυρών

Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου με καταιγισμό πυρών

Δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από εταιρεία ιδιοκτησίας του στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι, βρέθηκε χθες στις 19.10 ο πρώην βαρυποινίτης . Σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, οι δράστες –πιθανότατα δύο– πλησίασαν από την πλευρά του συνοδηγού, άνοιξαν την πόρτα, σαν ένα γεμιστήρα και διέφυγαν με κλεμμένη λευκή μηχανή τύπου Tiger.

Στο ισόγειο του κτιρίου, έξω από το οποίο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, λειτουργούσε ζαχαροπλαστείο και στον πρώτο όροφο εταιρεία ς υγραερίου που είχε συστήσει το 57χρονο μετά την αποφυλάκισή του το . Κατά πληροφορίες, ο Στεφανάκος συνήθιζε να συνοδεύεται από ένα ή περισσότερα άτομα της προσωπικής του ασφάλειας. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν χθες κατά τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν και κάποιος άλλος μαζί του. Για τη μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε δηλωθεί παλιότερα .

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν χθες την περιοχή στο σημείο της ς. Το αυτοκίνητο του Στεφανάκου καλύφθηκε με λευκό σεντόνι από την πλευρά του οδηγού και επισημάνθηκαν στο οδόστρωμα τα σημεία όπου έπεσαν περισσότεροι από δέκα κάλυκες.

Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή και ενδέχεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη . Κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας ς ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Φωτογράφοι που έφτασαν χθες στο σημείο του συμβάντος δέχτηκαν απειλές από συγκεντρωμένα άτομα που δεν τους επέτρεπαν αρχικά να τραβήξουν εικόνες.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση