Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Οι κάμερες «έδωσαν» υπόπτους
Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Οι κάμερες «έδωσαν» υπόπτους

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Οι κάμερες «έδωσαν» υπόπτους

Φωτογρφίες βσικών υπόπτων για τη της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έχουν στα χέρια τους οι αστυ του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Προέρχονται από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων αλλοδαπών στην οδό Μενάνδρου, στο της Αθήνας. Σε αυτές, απεικονίζονται άτομα-πελάτες, που ενδέχεται να διαπραγματεύθηκαν την πώληση του κινητού τηλεφώνου της άτυχης κοπέλας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται σε που απεικονίζει άνδρα ηλικίας άνω των 60 ετών. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται πράγματι για τον δολοφόνο της κοπέλας, ωστόσο το γεγονός ότι λίγη ώρα μετά τον φόνο βρέθηκε στο κατάστημα όπου πιθανολογείται ότι πουλήθηκε το κινητό τον καθιστά ύποπτο.

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε στο Δεύτερο Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου. Την άτυχη κοπέλα είχε εντοπίσει, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοής, ο ιερέας του κοιμητηρίου. Οπως διαπίστωσε ο ιατρο, η 32χρονη έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της συνολικά 14 χτυπήματα από μαχαίρι, τα τέσσερα πιο βαθιά. Η προσοχή των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας ς στράφηκε αρχικά στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της εφοριακού. Στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ς κλήθηκαν να καταθέσουν συγγενείς και συνάδελφοί της, δίχως από τις μαρτυρίες τους να προκύψουν σημαντικά στοιχεία για τα κίνητρα ή την ταυτότητα του δράστη. Προσωρινά μάλιστα την κατάσταση περιέπλεξε ο πατέρας της 32χρονης, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι τη στιγμή του φόνου περνούσε με το του έξω από το νεκροταφείο και ενδεχομένως επιβίβασε σ' αυτό τον φονιά της κόρης του.

Πηγή: kathimerini
"Αλιεύοντας" την είδηση