Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηρισμοί ποτελούν σημαντική διαρθρωτική μεταρ, ανέφερε την Πέμπτη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Ουίλιαμ Μάρεϊ, προσθέτοντας ότι η ελληνική θα πρέπει να συμβάλλει από την πλευρά της προκειμένου να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι σχετικές διαδικασίες.

Πρόσθεσε δε, ότι η σημαντική μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή ροή ς από τις

Ο ίδιος τόνισε ότι το Ταμείο δεν βλέπει κίνδυνο απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί στο πρόγραμμα και συνεπώς δεν απαιτεί τη λήψη πρόσθετων μέτρων.

Ο κ. Μάρεϊ επανέλαβε ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και της ελληνικής ς καταγράφηκε σημαντική πρόοδος και αποκάλυψε ότι οι επικεφαλής θα επιστρέψουν εκ νέου στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι το ΔΝΤ παραμένει πλήρως δεσμευμένο στο πρόγραμμα, ωστόσο προκειμένου να προχωρήσει και στη του απαιτείται σημαντική ελάφρυνση του Χρέους. Όπως είπε, το ΔΝΤ δεν εμπλέκεται στο σκέλος αυτό καθώς οι συζητήσεις που αφορούν στην ελάφρυνση του Δημοσίου Χρέους διεξάγονται μεταξύ των Ευρωπαίων δανειστών κα της ελληνικής κυβέρνησης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση