Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Οι αποτελούν σημαντική διαρθρωτική μεταρρύθμιση, ανέφερε την Πέμπτη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του , Ουίλιαμ Μάρεϊ, προσθέτοντας ότι η ελληνική θα πρέπει να συμβάλλει από την πλευρά της προκειμένου να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι σχετικές διαδικασίες.

Πρόσθεσε δε, ότι η σημαντική των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή ροή χρηματοδότησης από τις

Ο ίδιος τόνισε ότι το Ταμείο δεν βλέπει κίνδυνο απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί στο ελληνικό πρόγραμμα και συνεπώς δεν απαιτεί τη λήψη πρόσθετων μέτρων.

Ο κ. Μάρεϊ επανέλαβε ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης καταγράφηκε σημαντική πρόοδος και αποκάλυψε ότι οι επικεφαλής θα επιστρέψουν εκ νέου στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης περί τα Νοεμβρίου.

Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι το παραμένει πλήρως δεσμευμένο στο ελληνικό πρόγραμμα, ωστόσο προκειμένου να προχωρήσει και στη του απαιτείται σημαντική ελάφρυνση του Χρέους. Όπως είπε, το ΔΝΤ δεν εμπλέκεται στο σκέλος αυτό καθώς οι συζητήσεις που αφορούν στην ελάφρυνση του Δημοσίου Χρέους διεξάγονται μεταξύ των Ευρωπαίων δανειστών κα της ελληνικής κυβέρνησης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Αγγελική Μαλαματένιου στη θέση του θανόντος Νίκου Αθανασίου στην Αλόννησο #Αλόννησος - https://t.co/sc7rJGRYic -

  • Aστικο ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass - https://t.co/7UNCJWjyEh -

  • Βρέθηκε σε ρέμα στην #Αργαλαστή η ηλικιωμένη #Αργαλαστή - https://t.co/ZtXBwuGwTd -

"Αλιεύοντας" την είδηση