Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

ΔΝΤ: «Τρέξτε» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αποτελούν σημαντική διαρθρωτική μεταρ, ανέφερε την Πέμπτη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΔΤ, Ουίλιαμ Μάρεϊ, προσθέτοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να συμβάλλει από την πλευρά της προκειμένου να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι σχετικές διαδικασίες.

Πρόσθεσε δε, ότι η σημαντική των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή ροή ς από τις τράπεζες

Ο ίδιος τόνισε ότι το Ταμείο δεν βλέπει κίνδυνο απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί στο και συνεπώς δεν απαιτεί τη λήψη πρόσθετων μέτρων.

Ο κ. Μάρεϊ επανέλαβε ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης καταγράφηκε σημαντική πρόοδος και αποκάλυψε ότι οι επικεφαλής θα επιστρέψουν εκ νέου στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης περί τα τέλη οεμβρίου.

Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι το παραμένει πλήρως δεσμευμένο στο , ωστόσο προκειμένου να προχωρήσει και στη του απαιτείται σημαντική ελάφρυνση του Χρέους. Όπως είπε, το δεν εμπλέκεται στο σκέλος αυτό καθώς οι συζητήσεις που αφορούν στην ελάφρυνση του Δημοσίου Χρέους διεξάγονται μεταξύ των Ευρωπαίων δανειστών κα της ελληνικής κυβέρνησης.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση