Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Διορίστηκαν ο διοικητής και οι υποδιοικητές του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης
Διορίστηκαν ο διοικητής και οι υποδιοικητές του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης

Διορίστηκαν ο διοικητής και οι υποδιοικητές του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης

Διορίστηκαν ο διοικητής και οι υποδιοικητές του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου.

Ως διοικητής του ΕΦΚΑ διορίσθηκε ο Μπακαλέξης Αθανάσιος του ν/νου, πτυχιούχος . Επίσης, διορίσθηκε ο Τσακίρης Δημήτριος του Σταύρου, πτυχιούχος , ως υποδιοικητής του ΕΦΚΑ. Ως υποδιοικητής του ΕΦΚΑ διορίσθηκε και ο Σέμπος Λάμπρος του Ηλία, πτυχιούχος ΑΕΙ.

 Στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ ορίσθηκαν οι εξής:
  • Μπακαλέξης Αθανάσιος του ν/νου, διοικητής του ΕΦΚΑ, ως πρόεδρος.
  • Τσακίρης Δημήτριος του Σταύρου, υποδιοικητής του ΕΦΚΑ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Φραγκισκάτο εράσιμο του Άγγελου.
  • Σέμπος Λάμπρος του Ηλία, υποδιοικητής του ΕΦΚΑ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Υπερήφανο Σταο του Δημητρίου.
  • Δήμος Κουμπούρης του Ιωάννη, εκπρόσωπος των συνταξιούχων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Παντελή Τάτση του Ανδρέα.
  • Κλεισιώτης Θωμάς του Στέργιου, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον αργάλη Κωνσταντίνο του Γεωργίου, ομοίως.
  • Βασίλειος Κουλούρης του Ιωάννη, προϊστάμενος Δ/νσης της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Σακελλαρίου Ευανθία του ικολάου, ομοίως.
  • Φραγκιά Μαρία του Φρατζέσκου, προϊσταμένη Δ/νσης του υπουργείου Οικονομικών, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Κίτση Εριφύλη του Δημητρίου, προϊσταμένη τμήματος, ομοίως.
  • Μαυρόκωστα Ολυμπία του Ευαγγέλου, ειδικός επιστήμονας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ρουσάκη Σπυρίδωνα του Αντωνίου.
  • Κυριακόπουλος Γεώργιος του Άγγελου, εκπρόσωπος των υπαλλήλων του Ταμείου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Βογιατζή Πέτρο του ικολάου, οι οποίοι προτάθηκαν από κοινού από την ΠΟΣΕ ΙΚΑ–ΕΤΑΜ και την ΟΚΠ.

Όταν ο διοικητής ελλείπει, απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνεται σε όλα τα καθήκοντά του ως διοικητή και προέδρου του ΔΣ από τον υποδιοικητή Σέμπο Λάμπρο του Ηλία και, σε περίπτωση αδυναμίας αυτού, από τον υποδιοικητή Τσακίρη Δημήτριο του Σταύρου.

Η θητεία του διοικητή, των υποδιοικητών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, είναι τετραετής.

Η απόφαση αυτή ισχύει από 01-01-2017.

 

πηγή:kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση