Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανήλικης και μαστροπεία
Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανήλικης και μαστροπεία

Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανήλικης και μαστροπεία

σαν, στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, δύο Ρομά, μια γυναίκα 35 ετών και ένας άνδρας 18 ετών, για ανηλίκου, μαστροπεία, απλή σωματική και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Παράλληλα, αναζητείται και ένας συνεργός τους, 25 ετών.

Ειδικότερα, στις 17 Ιουνίου 2015, η ανήλικη, υπήκοος ς, 17 ετών, εγκατέλειψε την οικία της και έκτοτε αναζητείτο. Στις 7 Ιουλίου 2015, συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης, την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας, με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, από την ημέρα που εξαφανίστηκε η , της παρείχαν στέγη και τροφή γνωρίζοντας ότι είναι ανήλικη και έχει εγκαταλείψει την κατοικία της χωρίς τη συγ της μητέρας της. Επιπλέον, η 35χρονη την εξέδιδε, σε διάφορα του κέντρου της ς.

Επίσης, η συλληφθείσα μαζί με τον σύντροφό της που αναζητείται και την ανήλικη προέβαιναν συστηματικά στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ορισμένες φορές της ασκούσαν και .

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση