Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Δημοσκόπηση για Ελλάδα δημοσιεύει η γερμανική Bild
Δημοσκόπηση για Ελλάδα δημοσιεύει η γερμανική Bild

Δημοσκόπηση για Ελλάδα δημοσιεύει η γερμανική Bild

Δημοσκόπηση που εμφανίζει τον να έχει προβάδισμα 3% έναντι της Νέας Δημοκρατίας και τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη να συγκεντρώνει 8% διενεργήθηκε για λογαριασμό επενδυτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την τύχη των τοποθετήσεών τους στην .

Το σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενεί στο χθεσινό της φύλλο η γερμανική ταμπλόιντ εφ και φέρει την υπογραφή της Λιάνας Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «η επίμαχη δημοσκόπηση έγινε προκειμένου οι προαναφερθέντες κύκλοι να διαπιστώσουν πόσο κοντά στην αυτοδυναμία βρίσκεται ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης ς και ήταν εις γνώσιν τόσο του κυβερνώντος κόμματος όσο και ενός κόμματος της αολίτευσης».

Οπως προκύπτει από την πρώτη εσωτερική αυτή , για την οποία δεν καταγράφονται, πάντως, το δείγμα και ο χρόνος διεξαγωγής της, ο συγκεντρώνει μόλις 28%, ενώ τον Ιανουάριο είχε αποσπάσει το 36% του εκλογικού σώματος, βρίσκεται, δηλαδή, πολύ μακριά από τον στόχο της αυτοδυναμίας.

Ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία με 25%, το Ποτάμι με 9%, η Λαϊκή Ενότητα με 8%, η Χρυσή με 5,3%, το ΚΚΕ με 4,2% η Ενωση Κέντρου του Βασίλη Λεβέντη με 4%, ενώ το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βρίσκονται πολύ κοντά στο εκλογικό όριο του 3%.

Το 8,5% δεν απάντησε στη δημοσκόπηση, επειδή παραμένει αναποφάσιστο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση