Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Δημόσιος υπάλληλος συνελήφθη με την σύζυγό του για δωροληψία
Δημόσιος υπάλληλος συνελήφθη με την σύζυγό του για δωροληψία

Δημόσιος υπάλληλος συνελήφθη με την σύζυγό του για δωροληψία

Ενας υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας της Στερεάς Ελλάδος, 53 ετών, συνελήφθη για δωροληψία και αυτουργία και η σύζυγός του, 53 ετών, για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου και αντιποίηση αρχής. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία, αυτουργία, άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου και αντιποίηση αρχής, κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας ιδιώτης κατήγγειλε ότι η συλληφθείσα, την οποία γνώρισε στο γραφείο του υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας, αρχικά του συστήθηκε ως υπάλληλος και σε μετέπειτα στάδιο, επικοινώνησε μαζί του και απαίτησε το χρηματικό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να μεσολαβήσει στη διεκπεραίωση υπόθεσής του, σχετικά με καλλιεργημένη έκταση.

Μετά από διαπραγματεύσεις, το τελικό ποσό διαμορφώθηκε στις 3.100 και σε προγραμματισμένη συνάντηση, ο ιδιώτης παρέδωσε στην συλληφθείσα αντίγραφα των απαραίτητων δικαιολογητικών, που αφορούσαν στην υπόθεσή του. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα του παρέδιδε το τελικό έγγραφο, αφού προηγουμένως λάμβανε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

Το πρωί της Πέμπτης ο ιδιώτης συναντήθηκε την έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, όπου της παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, ενώ αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν άμεσα και την συνέλαβαν.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση