Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Δήλωση του Πατέρα Αντώνιου από την Κιβωτό του Κόσμου για το 6χρονο παιδί της Πόλας Ρούπα
Δήλωση του Πατέρα Αντώνιου από την Κιβωτό του Κόσμου  για το 6χρονο παιδί της Πόλας Ρούπα

Δήλωση του Πατέρα Αντώνιου από την Κιβωτό του Κόσμου για το 6χρονο παιδί της Πόλας Ρούπα

Η Έλεν Ακρίτ έλαβε από την Κιβωτό του Κόσμου δήλωση του π. Αντώνιου για το 6χρονο της Πόλας Ρούπα και την κοινοποίησε στο .Η δήλωση έχει ως εξής:

“​Αγαπητοί μας,
Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος σε δημοσιεύματα και ρεπορτάζ εκπομπών για το θέμα του ανήλικου τέκνου της Πόλας Ρόπα.
Πέρα από κάθε ή φιλοσοφική πεποίθηση και ιδεολογία, εμπλέκεται ένα αθώο ανήλικο παιδί σ' ένα κυκλώνα ερωτημάτων για το που βρίσκεται ή τι πρέπει να γίνει.
Είναι το τραγικό πρόσωπο μιας δύσκολης κατάστασης και οφείλουμε να σεβαστούμε την αξιοπρέπειά του και να ενσκήψουμε στο θέμα με ευαισθησία.
Σήμερα, που είναι και η Μεγάλη Εορτή των Φώτων, φρονούμε πως πρέπει με ψυχραιμία και φωτισμό, να προστατέψουμε το παιδί, για να μην τραυματιστεί ψυχολογικά και αν μην στιγματιστεί, αλλά να ζήσει στο πλησιέστερο συγγενικό του πρόσωπο με και την απαραίτητη ψυχο και κοινωνική , για να περάσει όσο γίνεται «ανκτα» την όλη κατάσταση.
Εμείς ως Κιβωτός του Κόσμου, δηλώνουμε πως είμαστε δίπλα στο παιδί για ότι χρειασθεί με ευαισθησία και .

Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση