Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Δικαστές ΣτΕ: Η απόφαση για «πόθεν έσχες» δεν αφορά μόνο τους δικαστικούς
Δικαστές ΣτΕ: Η απόφαση για «πόθεν έσχες» δεν αφορά μόνο τους δικαστικούς

Δικαστές ΣτΕ: Η απόφαση για «πόθεν έσχες» δεν αφορά μόνο τους δικαστικούς

Το σύνολο των υποχρέων γι δήλωση κι όχι μόνον τους δικαστικούς, αφορά η πρόσφατη του Συμβουλίου της Επικρατείας που κήρυξε άκυρες και ανεφάρμοστες ρυθμίσεις για το πώς πρέπει στο εξής να γίνονται ηλεκτρονικά οι για την περιουσιακή κατάσταση, όσων προσώπων οφείλουν να δηλώσουν.

Τη σχετική διευκρίνιση έκανε με επίσημη ανακοίνωση της η Ενωση Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας προς άρση παρερμηνειών και διαστρεβλώσεων, καθώς το θέμα του και η της Ολομελείας του αποτέλεσαν και την αφορμή για την σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου κ. ίκο Σακελλαρίου και τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή κατά τη χθεσινή συνέλευση της Ενώσεως Εισαγγελέων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ενώσεων Δικαστών του ανωτάτου δικαστηρίου, οι διευκρινίσεις δίδονται προς άρση των παρερμηνειών και τονίζεται, τί ακριβώς έκρινε η εν λόγω απόφαση.

Σημειώνεται ότι για το θέμα του πόθεν έσχες στο Συμβούλιο της Επικρατείας εκκρεμεί και άλλη δίκη και το βρίσκεται σε διάσκεψη.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση