Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Διαμαρτυρία Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό για Μάρδα και Πανούση
Διαμαρτυρία Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό για Μάρδα και Πανούση

Διαμαρτυρία Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό για Μάρδα και Πανούση

Την εντονότατη διαμαρτυρία της για όσα δηλώνουν δημοσίως και αφορούν το πρόσωπο και τις πρωτοβουλίες της οι υπουργοί Οικονομικών Δ. και Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούσης, εκφράζει μέσω επιστολής της προς τον πρωθυπουργό ο της Βουλής.

«Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά και γεννώνται πολλές απορίες» σημειώνει μεταξύ άλλων η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου μνημονεύοντας τις επίμαχες δηλώσεις των δύο συγκεκριμένων κυβερνητικών στελεχών, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζει «προσβλητικές» προς το πρόσωπό της, ενώ παράλληλα κάνει λόγο και για «επιθετική εμμονή» του κ. Πανούση. Υπό αυτό το πρίσμα η της Βουλής, ζητεί να παρέμβει προσωπικά ο κ. Αλ. ώστε «αυτό το ονειδιστικό για την δημοκρατία φαινόμενο να λάβει ένα τέλος, καθότι πρώτα τα μέλη της κυβέρνησης με το παράδειγμά τους, με την αυτοσυγκράτηση και την τήρηση των αρχών της πολιτικής και θεσμικής ευπρέπειας, θα πρέπει να δίνουν τον τόνο και να συγκροτούν το θεσμικό υπόδειγμα ώστε αυτές οι αρχές να γίνονται σεβαστές και από την αντιπολίτευση».

Με την ίδια της η κα Κωνσταντοπούλου αφού σημειώνει –επιβεβαιώνοντας τη σχετική πληροφόρηση των τελευταίων ημερών- ότι ο κατά την πρόσφατη συνάντησή τους είχε ζητήσει να «κλείσει» η Ολομέλεια της Βουλής κατά το τρέχον μικρό χρονικό διάστημα, έως αμέσως μετά το δεκαπενταύγουστο, αναφέρει ότι τελικά οι «μίνι θερινές» διακοπές της Ολομέλειας θα έχουν διάρκεια δέκα ημερών (από την Πέμπτη 6/8, έως και την 16/8).

Τέλος, ζητεί από τον πρωθυπουργό να προσδιορίσει ημερομηνία συζήτησης στην Ολομέλεια, κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίασης, του προκαταρκτικού Πορίσματος της επιτροπής την οποία η ίδια είχε συγκροτήσει, για τον λογιστικό Ελεγχο του Δημοσίου Χρέους.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση