Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο
Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο επίτροπο  Δημήτρη Αβραμόπουλο

Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην διοργανώνει «Διάλογο με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο επίτροπο,  Δημήτρη Αβραμόπουλο, αρμόδιο για τη , τις εσωτερικές υποθέσεις και την ιθαγένεια, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, 17:00, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Προσφυγικό – Ασφάλεια: Ευρωπαϊκές Προ».

 

O  κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τη Συμφωνία ΕΕ – ς, την των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στις περιοχές που δέχονται τις μεγαλύτερες , τα προγράμματα ς και ς προσφύγων, καθώς και θέματα ασφάλειας.

Ο Διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.europeforall.gr.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues.

Επιπλέον, όλα τα Κέντρα Ευρωπαϊκής ς (εκτός από τα 2 κέντρα στη Θεσσαλονίκη) θα είναι ανοιχτά στο κοινό για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Διάλογο που θα αναμεταδίδεται ζωντανά και να υποβάλλουν ερωτήματα.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλενα Παπαδημητρίου.

Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι Επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα  σημαντικότερα προβλήματα της Ένωσης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση