Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Διάλογος πολιτών με τον Ευρωπαίο επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη
Διάλογος πολιτών με τον Ευρωπαίο επίτροπο  Χρήστο Στυλιανίδη

Διάλογος πολιτών με τον Ευρωπαίο επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη

Η Αροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συνδιοργανώνουν «Δι με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο επίτροπο  Χρήστο Στυλιανίδη, αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων την Πέμπτη 18 Μαΐου, 19:00, στο , στα Ιωάννινα με θέμα «Ποιά θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την προς το μέλλον».

Ο δις θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Αροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο facebook https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/

Οι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με τις δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues στο .

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος  Μαρία Χούκλη.

 Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, ο επίτροπος Στυλιανίδης θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ηπείρου  Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων,   Θωμά Μπέγκα, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  Γεώργιο Καψάλη και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στο πλαίσιο των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα  σημαντικότερα προτα της Ένωσης.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση