Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.
Διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Τρίτη κι φρμακερή για τη βουλευτή Β' Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα, η οποία και τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. μετά τη χθεσινή νέα διαφοροποίησή της από τη γραμμή του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης, με προσωπική του απόφαση, προχώρησε στη διαγραφή της βουλευτού, γνωστοποιώντας τη σχετική απόφαση στον Πρόεδρο της ς κ. Νίκο Βούτση.

Επρόκειτο για την τρίτη, μέσα στους τελευταίους μήνες, διαφορος της κ. Παπακώστα, η οποία χθες, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπ. ς, σημείωσε ότι σειρά διατάξεων θα έπρεπε να ψηφιστούν και από τη Ν.Δ. ενώ επέκρινε τους υψηλούς τό της πολιτικής αντιπαράθεσης, παρέχοντας ουσιαστικά κάλυψη στον Υπουργό ς Πάνο Καμμένο, ο οποίος νωρίτερα είχε συγκρουστεί με τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Πηγές της σημειώνουν ότι η κ. Παπακώστα προτίμησε να κοινοποιήσει τη διαφωνία της στην αίθουσα της Ολομέλειας ενώ, λίγη μόλις ώρα νωρίτερα, είχε συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και εκεί όφειλε να θέσει υπόψιν του σώματος τις και τις απόψεις της. «Ήταν εντελώς αδικαιολόγητη η επιλογή να το πράξει στην Ολομέλεια και όχι στο κομματικό όργανο» σημείωναν οι ίδιες , υπενθυμίζοντας ότι η κ. Παπακώστα είχε ήδη δεχθεί δύο προειδοποιήσεις για προηγούμενα φάλτσα της.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση