Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος της ΝΔ για την “Φλόγα”
Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος της ΝΔ για την “Φλόγα”

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος της ΝΔ για την “Φλόγα”

H ρμμτεία Οργανωτικού της έας Δημοκρατίας διοργανώνει διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο, με σκοπό την προβολή και την οικονομική ενίσχυση του έργου του Συλλόγου ονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα, την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 από τις 12.00 έως τις 20.00.

Το πρόγραμμα θα προβάλλεται live από το κανάλι της Νέας Δημοκρατίας στο και από τη σελίδα της Γραμματείας Οργανωτικού στο Facebook.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα διαθέτει γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες της χώρας.

Σκοπός της «Φλόγας» είναι η συμπαράσταση στις οικογένειες και η καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Με σύνθημα, «διατηρούμε τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη» εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, και επιστημονικό χώρο, θα μιλήσουν για τη «Φλόγα» και το έργο της καθώς και παιδιά του Συλλόγου, θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

Από τις 12.00 έως τις 16.00 η προβολή θα γίνεται από στούντιο στη , ενώ από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 η σκυτάλη θα περάσει στην .

Ο συντονισμός θα γίνεται από γνωστούς δημοσιογράφους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, μέσω πενταψήφιου τηλεφωνικού αριθμού καθώς και μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση