Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γ. Πανούσης
Δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γ. Πανούσης

Δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γ. Πανούσης

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές εξέφρασε ο Προστασίας του Πολίτη κ. , στο πλαίσιο ς νέας εφαρμογής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη λεωφόρο Κατεχάκη την Τετάρτη.

«Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ και δεν θα κατέβω και τ. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον κ. , τον οποίο εκτιμώ και θεωρώ ότι είναι πολιτικό κεφάλαιο, το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί…» δήλωσε ο κ. . «Είμαι δάσκαλος και όχι πολιτικός. Παραμένω στη διάθεση της Πολιτείας μετά τις εκλογές, με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής».

Παράλληλα, ο Προστασίας του Πολίτη άσκησε δριμεία κριτική στη λειτουργία του κράτους. «Δεν γίνεται στην ο καθένας να έχει τους δικούς του νόμους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. . «Δεν υπάρχει κράτος. Υπάρχουν κρατίδια βουλευτών, κρατίδια ακαδημαϊκών, κρατίδια κάθε φύσεως. Σοβαρό κράτος προκύπτει μέσα από την Ιστορία. Η Ιστορία μας έχει τιμωρήσει ως χώρα, διότι αν σκεφτείτε ότι έχουμε 40 χρόνια Δημοκρατία, με όλα τα προβλήματά της -γιατί είχαμε προηγουμένως από κατοχή και εμφύλιο μέχρι δικτατορία- δεν είχαμε ως και ως Πολιτεία τον χρόνο και την ευκαιρία να εμπεδώσουμε άλλες αξίες. Διάφορες αξίες και αρχές που είναι δεδομένες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση