Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γ. Πανούσης
Δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γ. Πανούσης

Δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γ. Πανούσης

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, στο πλαίσιο παρουσίασης νέας εφαρμογής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη λεωφόρο Κατεχάκη την Τετάρτη.

«Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ και δεν θα κατέβω και τώρα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα, τον οποίο εκτιμώ και θεωρώ ότι είναι πολιτικό κεφάλαιο, το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί…» δήλωσε ο κ. Πανούσης. «Είμαι δάσκαλος και όχι πολιτικός. Παραμένω στη διάθεση της Πολιτείας μετά τις εκλογές, με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής».

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη άσκησε δριμεία κριτική στη λειτουργία του κράτους. «Δεν γίνεται στην Ελλάδα ο καθένας να έχει τους δικούς του νόμους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης. «Δεν υπάρχει κράτος. Υπάρχουν κρατίδια βουλευτών, κρατίδια ακαδημαϊκών, κρατίδια κάθε φύσεως. Σοβαρό κράτος προκύπτει μέσα από την Ιστορία. Η Ιστορία μας έχει τιμωρήσει ως χώρα, διότι αν σκεφτείτε ότι έχουμε 40 χρόνια Δημοκρατία, με όλα τα προβλήματά της -γιατί είχαμε προηγουμένως από κατοχή και εμφύλιο μέχρι δικτατορία- δεν είχαμε ως κοινωνία και ως Πολιτεία τον χρόνο και την ευκαιρία να εμπεδώσουμε άλλες αξίες. Διάφορες αξίες και αρχές που είναι δεδομένες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση