Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » CityCrop: Ελληνική διάκριση στην Eurovision των Startups
CityCrop: Ελληνική διάκριση στην Eurovision των Startups

CityCrop: Ελληνική διάκριση στην Eurovision των Startups

Η πρωτοβουλία StartUp Europe Awards (Ευρωπαϊκά Βραβεία Νεοφυών Επιχειρήσεων) την οποία στηρίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανέδειξε χθες, τις καλύτερες στην σε 10 κατηγορίες.

Ο τελικός των StartUp Europe Awards 2016 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, σε τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani και ο Κάρλος Μοέδας, ευρωπαίος αρμόδιος για τη έρευνα, την επιστήμη και την καινοτομία.

Στην κατηγορία “Έξυπνες Πόλεις” – Smart Cities το βραβείο απέσπασε η ελληνική εταιρεία CityCrop. Η καινο ιδέα της επιχείρησης αφορά σε έξυπνους τρόπους ς, για έναν πιο υγιή και πιο τρόπο ζωής.

Οι άλλες 4 που έλα μέρος σε διάφορους τομείς ήταν οι: Convert Art (στην κατηγορία Δημιουργικότητα), Phee (Πράσινο), Nursify (Υγεία) και Hopwave (Τουρισμός).

Συνολικά, στον τελικό έλα μέρος 84 από 14 ευρωπαϊκές και δόθηκαν διακρίσεις στις εξής 10 κατηγορίες δραστηριοποίησης νεοφυών επιχειρήσεων: Δημιουργικότητα, Ενέργεια, Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, Υγεία, Πράσινο, Τεχνολογίες των πληροφοριών και των επικοινωνιών (ΤΠΕ), Έξυπνες Πόλεις, Κοινωνική ζωή, Τουρισμός και Νερό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση