Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » CityCrop: Ελληνική διάκριση στην Eurovision των Startups
CityCrop: Ελληνική διάκριση στην Eurovision των Startups

CityCrop: Ελληνική διάκριση στην Eurovision των Startups

Η πρωτοβουλία StartUp Europe Awards (Ευρωπαϊκά Βραβεία εοφυών Επιχειρήσεων) την οποία στηρίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανέδειξε χθες, τις καλύτερες στην Ευρώπη σε 10 κατηγορίες.

Ο των StartUp Europe Awards 2016 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, σε που τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani και ο Κάρλος Μοέδας, ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη έρευνα, την επιστήμη και την καινοτομία.

Στην κατηγορία “Έξυπνες Πόλεις” – Smart Cities το βραβείο απέσπασε η ελληνική εταιρεία . Η καινοτόμος ιδέα της επιχείρησης αφορά σε έξυπνους τρόπους ς, για έναν πιο υγιή και πιο πράσινο τρόπο ζωής.

Οι άλλες 4 που έλαβαν μέρος σε διάφορους τομείς ήταν οι: Convert Art (στην κατηγορία Δημιουργικότητα), Phee (Πράσινο), Nursify (Υγεία) και Hopwave (Τουρισμός).

Συνολικά, στον τελικό έλαβαν μέρος 84 από 14 ευρωπαϊκές και δόθηκαν στις εξής 10 κατηγορίες δραστηριος νεοφυών επιχειρήσεων: Δημιουργικότητα, Ενέργεια, Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, Υγεία, Πράσινο, Τεχνολογίες των πληροφοριών και των επικοινωνιών (ΤΠΕ), Έξυπνες Πόλεις, Κοινωνική ζωή, Τουρισμός και Νερό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση