Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Χρηματοδότηση έως 100 εκατ. στη διάθεση των ευρωπαϊκών πόλεων
Χρηματοδότηση έως 100 εκατ. στη διάθεση των ευρωπαϊκών πόλεων

Χρηματοδότηση έως 100 εκατ. στη διάθεση των ευρωπαϊκών πόλεων

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων γι κινοτόμα έργα

Ποσό έως εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Α) θα συμβάλει στη χρηματοδότηση δημιουργικών έργων στους ακόλουθους τομείς: προσαρμογή στην , ποιότητα του αέρα, στέγαση και απασχόληση, καθώς και για την τοπική οικονομία, σύμφωνα με τους στόχους του αστικού θεματολογίου της ΕΕ. Οι πόλεις που το επιθυμούν καλούνται να υποβάλουν αίτηση εδώ, από σήμερα και έως τον Απρίλιο 2018, για χρηματοδότηση στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων «Αστικές καινοτόμες δράσεις».

Σειρά σεμιναρίων θα διοργανωθούν στα κράτη μέλη προκειμένου να βοηθήσουν τους αιτούντες να υποβάλουν ολοκληρωμένες προτάσεις και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να λάβουν χρηματοδότηση.

Η αρμόδια για την περιφερειακή πολιτική,Κορίνα , δήλωσε: «Οι αστικές καινοτόμες δράσεις παρέχουν στις πόλεις τη χρηματοδότηση που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε πρωτοποριακά έργα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλες πόλεις στην Ευρώπη.

Η παρούσα 3η πρόσκληση υποβολής προτάσεων, με επίκεντρο τις αστικές δράσεις για την του τος, έρχεται να συμπληρώσει τις δεσμεύσεις και τα επιτεύγματά μας στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Παρισιού, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σύνοδο κορυφής με τίτλο “One Planet Summit” στο Παρίσι.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση