Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Χρηματοδότηση έως 100 εκατ. στη διάθεση των ευρωπαϊκών πόλεων
Χρηματοδότηση έως 100 εκατ. στη διάθεση των ευρωπαϊκών πόλεων

Χρηματοδότηση έως 100 εκατ. στη διάθεση των ευρωπαϊκών πόλεων

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για

Ποσό έως 100 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) θα συμβάλει στη δημιουργικών έργων στους ακόλουθους τομείς: προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, , στέγαση και , καθώς και για την τοπική , σύμφωνα με τους στόχους του αστικού θεματολογίου της ΕΕ. Οι πόλεις που το επιθυμούν καλούνται να υποβάλουν αίτηση εδώ, από σήμερα και έως τον Απρίλιο 2018, για στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων «Αστικές καινοτόμες δράσεις».

Σειρά σεμιναρίων θα διοργανωθούν στα κράτη μέλη προκειμένου να βοηθήσουν τους αιτούντες να υποβάλουν ολοκληρωμένες και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να λάβουν χρηματοδότηση.

Η αρμόδια για την περιφερειακή ,Κορίνα Κρέτσου, δήλωσε: «Οι αστικές καινοτόμες δράσεις παρέχουν στις πόλεις τη χρηματοδότηση που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε πρωτοποριακά έργα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλες πόλεις στην Ευρώπη.

Η παρούσα 3η πρόσκληση υποβολής προτάσεων, με επίκεντρο τις αστικές δράσεις για την προστασία του κλίματος, έρχεται να συμπληρώσει τις δεσμεύσεις και τα επιτεύγματά μας στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Παρισιού, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σύνοδο κορυφής με τίτλο “One Planet Summit” στο Παρίσι.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση