Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Χίος: Τρεις Τούρκοι συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο εξαρτημάτων αυτοκινήτων
Χίος: Τρεις Τούρκοι συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο εξαρτημάτων αυτοκινήτων

Χίος: Τρεις Τούρκοι συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο εξαρτημάτων αυτοκινήτων

Σε 240.000 ευρώ υπολογίζεται η αξία εξαρτημάτων αυτοκινήτων, που επρόκειτο να μεταφέρει από τη Χίο στην ομάδα Τούρκων λαθρεμπόρων, με τη χρήση μικρού τουριστικού σκάφους.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο της Χίου οι τρεις Τούρκοι ηλικίας 42, 38 και 37 ετών οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στη χώρα, είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα και του λαθρεμπορίου εξαρτημάτων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Λιμενικοί υποπτεύθηκαν τους Τούρκους όταν τους είδαν να μεταφέρουν γεμάτες μαύρες απορριμμάτων από Ι.Χ τύπου Van ιδιοκτησίας του 38χρονου με τουρκικές πινακίδες, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Χίου σε ταχύπλοο σκάφος με σημαία Τουρκίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά από έλεγχο που ακολούθησε στους τρεις από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, διαπιστώθηκε κατ’ αρχάς ότι είχαν μπει παράνομα στην χώρα. Στη συνέχεια όταν ο έλεγχος επεκτάθηκε στις μαύρες διαπιστώθηκε ότι περιείχαν εξαρτήματα αερόσακων αυτοκινήτων διαφόρων επωνυμιών.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση