Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μπλόκο σε αλλοδαπούς χούλιγκαν στα Τέμπη
Μπλόκο σε αλλοδαπούς χούλιγκαν στα Τέμπη

Μπλόκο σε αλλοδαπούς χούλιγκαν στα Τέμπη

Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στα διόδια Μοσχοχωρίου στην Π.Α.Θ.Ε., 41 , 36 υπήκοοι Σερς και 5 υπήκοοι ς Ερζεγοβίνης, ηλικίας από 19 έως 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε για τα αδικήματα της κλοπής από κοινού και της ς της ς περί όπλων και περί βεγγαλικών και κροτίδων.

Μάλιστα οι προσαγωγές των ατόμων αυτών επιβεβαίωσαν τους φόβους της Ελληνικής Αστυνομίας για μαζική κάθοδο οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στην Αθήνα, ενόψει του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Δυναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champion's League.

Στους κροάτες οπαδούς της Δυναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει επιτραπεί η οργανωμένη παρουσία στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στους οπαδούς του Ολυμπιακού, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στις 20 Οκτωβρίου. Οι Σέρβοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο, που έχουν «αδελφοποιηθεί» με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και θεωρούνται ορκισμένοι εχθροί της Δυναμό Ζάγκρεμπ, φαίνεται ότι αποφάσισαν να κατέβουν με κατεύθυνση τον Πειραιά, για να ενισχύσουν τους έλληνες ερυθρόλευκους «αδελφούς» τους.

Αυτό ακριβώς φοβόταν η Ελληνική Αστυνομία και όταν ειδοποιήθηκε από φύλακα εργοστασίου στην περιοχή των Τεμπών ότι άγνωστοι είχαν σταματήσει με τα ΙΧ τους στο προαύλιο και φόρτωναν μαδέρια και σιδερόβεργες, έστησε μπλόκο στα διόδια Μοσχοχωρίου, στα , την Τρίτη. Εκεί προσήχθησαν 41 , και επιβάτες εννέα ΙΧ αυτοκινήτων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Λάρισα και κρατούνται στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση. Στην κατοχή τους βρέθηκαν καπνογόνα, βέργες από μπετό, ξύλινα δοκάρια, πέτρες.

Θύματα οπαδών του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έπεσαν δύο τουρίστες από το Μαυροβούνιο και την , το βράδυ της Δευτέρας στο Μοναστηράκι. Οι τουρίστες δέχθηκαν επίθεση ενώ επέβαιναν σε ταξί και σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι οπαδοί του Ολυμπιακού τους πέρασαν για οπαδούς της Δυναμό Ζάγκρεμπ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση