Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αύριο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης
Αύριο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης

Αύριο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης

Σαφή μηνύματα για την τελική εμπλοκή του στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στέλνει ο κ. Ευάγγελος , οι σχετικές ανακοινώσεις του οποίου αναμένονται την Πέμπτη. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο διευθυντής του πολιτικού υ του κ. Μεϊμαράκη, Σωτήρης Κορομάντζος, παρέλαβε και τυπικά την των μελών της πολιτικής επιτροπής και του προηγούμενου συνεδρίου του κόμματος, οι οποίοι και βάση καταστατικού έχουν δικαίωμα να υπογράψουν υπέρ μίας υποοψηφιότητας για την ηγεσία του κόμματος. Η τυπική του κ. Μεϊμαράκη αναμένεται την Πέμπτη.

Το τοπίο σχετικά με τους διεκδικητές του προεδρικού θώκου μοιάζει να ξεκαθαρίζει, παρά τις προθέσεις υποψηφιότητας που διαρρέουν ή «ανακοινώνονται». Επί του τος, μόνον τρεις μπορούν να θεωρούνται βέβαιες υποψηφιότητες, αυτές των, με τη σειρά ς, Κυρ. Μητσοτάκη, Απ. Τζιτζικώστα και, αν και δεν έχει επισημοποιηθεί, Ευ. Μεϊμαράκη. Από εκεί και πέρα, και λόγω του μεγάλου αριθμού υποστηρικτών που εξασφαλίζει η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη αλλά και της απόφασης πολλών βουλευτών να μην υπογράψουν, οι κ. Αδ. εωργιάδης, Βασ. Κικίλιας, ο πρόεδρος της Κ . θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση προκειμένου να εξασφαλίσουν τις 50 απαιτούμενες υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής από μία περιορισμένη δεξαμενή.

Δεν είναι τυχαίο ότι την Τρίτη ο κ. Μεϊμαράκης σχολίασε, σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, πως «αριθμός υποψηφίων υπάρχει από τη στιγμή που θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες με τις υπογραφές».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση