Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αθήνα: Έκρηξη στη Eurobank
Αθήνα: Έκρηξη στη Eurobank

Αθήνα: Έκρηξη στη Eurobank

Κάμερες της τράπεζας κατέγραψαν τους δράστες

Η μαρτυρία του φρουρού της τράπεζας αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αποτελούν τον οδηγό της ς για τον εντοπισμό των δραστών της χθεσινής βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία της .

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έδωσε στο η , ο φύλακας της τράπεζας τηλεφώνησε στις 22.05 στην Άμεση Δράση, και ανέφερε πως στις 21.52 είδε από τις κάμερες ασφαλείας δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή να αφήνουν μία τσάντα με άγνωστο περιεχόμενο έξω από την κεντρική είσοδο των γραφείων.

Υπενθυμίζεται πως πριν την έ της βόμβας στις 22.38, είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ενημερωτική ιστοσελίδα στις 22.03, αφήνοντας περιθώριο 35 λεπτών για την της περιοχής.

Η βόμβα προκάλεσε εκτεταμένες υλικές στα γραφεία της (στο σημείο στεγάζεται, μεταξύ άλλων, η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού) και στα παρακείμενα κτίρια., χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

 Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε σημειωθεί απόπειρα βομβιστικής ς στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας, στην οδό Σταδίου, μερικές δεκάδες μέτρα μακρύτερα από το σημείο της χθεσινής έκρηξης. Η βόμβα δεν είχε πυροδοτηθεί λόγω σφτος στη συνδεσμολογία, ενώ δεν είχε υπάρξει προκήρυξη ανάληψης ευθύνης.
Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση