Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αστυφύλακας σε οργάνωση εκβιαστών και εμπορίας ναρκωτικών
Αστυφύλακας σε οργάνωση εκβιαστών και εμπορίας ναρκωτικών

Αστυφύλακας σε οργάνωση εκβιαστών και εμπορίας ναρκωτικών

Ενας αστυφύλακας του τμήματος Μεταγωγών Θεσσαλονίκης εμπλέκεται σε που κατηγορείται για εκβιασμούς και εμπορία ναρκωτικών, μέλη της οποίας συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ανάμεσά τους είναι και τρεις κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων.

Η φέρεται να εξειδικεύεται σε εκβιασμούς καταστηματαρχών με το αιτιολογικό της δήθεν παροχής “ς”. Παράλληλα, εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες σε σωφρονιστικά .

Επίσης, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνέλαβε μέλη οργάνωσης που διακινούσε παράτυπους .

Αναλυτικότερα, σε οργανωμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε σε Θεσσαλονίκη και , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Λειτουργιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ., συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «εγκληματικής οργάνωσης», «εκσης», παράβασης «Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και «παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης και λοιπές διατάξεις», μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι «εγκέφαλοι» των οργανώσεων.

Πρόκειται για δύο οργανώσεις, εκ των οποίων η μία δραστηριοποιείται στην παροχή ς σε υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην εισαγωγή και εντός σωφρονιστικών καταστημάτων της Χώρας, η δε δεύτερη σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση