Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Άστατος καιρός με τοπικές βροχές το Σάββατο
Άστατος καιρός με τοπικές βροχές το Σάββατο

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές το Σάββατο

Άσττος κιρός με κυρίως στα δυτικά αναμένεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αρχικά στο βορειοδυτικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα κινηθούν προς τα νοτιοανατολικά. Οι στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι ισχυρές, και ενδεχομένως θα συνοδεύονται από καταιγίδες, και θα συνεχίσουν έως το απόγευμα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το πρωί έως το απόγευμα. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις ενώ βροχές θα σημειωθούν το νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 12, στη από 3 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16, στα του Ιονίου από 15 έως 17, στα του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 15, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 18 και στην Κρήτη από 8 έως 20.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και στα δυτικά έως 5 μποφόρ. Στο κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν δυτικοί ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το πρωί όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση