Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αρση κατ΄ οίκον περιορισμού για Μιχαλολιάκο – Ζαρούλια
Αρση κατ΄ οίκον περιορισμού για Μιχαλολιάκο – Ζαρούλια

Αρση κατ΄ οίκον περιορισμού για Μιχαλολιάκο – Ζαρούλια

Αίρετι με πόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο κατ' οίκον περιορισμός που είχε επιβληθεί στον αρχηγό της Χρυσής ς Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του, βουλευτή Ελένη Ζαρούλια.

Το δικαστικό Συμβούλιο, με δύο βουλεύματά του που εκδόθηκαν σήμερα (αριθμοί 1246 και 1247/2015) διατάσσει την του περιοριστικού όρου του κατ' οίκον περιορισμού με 24ωρη αστυνομική , που είχε επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Με τα βουλεύματα,τόσο για τον αρχηγό της Χρυσής ς όσο και για την σύζυγο του, αντικαθίσταται ο όρος του κατ' οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο του τόπου ς του ζευγαριού.

Τι επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών αναμένεται να αποφανθεί για την του κατ΄οίκον περιορισμού και του κατηγορούμενου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου, όρο που, σε χθεσινή πρότασή του, ο αρμόδιος Εισαγγελέας ζητά την άρση του.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Π. Παναγιωτόπουλος προτείνει, επίσης, αντικατάσταση του όρου, με υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση