Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αρση κατ΄ οίκον περιορισμού για Μιχαλολιάκο – Ζαρούλια
Αρση κατ΄ οίκον περιορισμού για Μιχαλολιάκο – Ζαρούλια

Αρση κατ΄ οίκον περιορισμού για Μιχαλολιάκο – Ζαρούλια

Αίρεται με του Συμβουλίου Εφετών, ο κατ’ οίκον περιορισμός που είχε επιβληθεί στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τη σύζυγό του, βουλευτή Ελένη Ζαρούλια.

Το δικαστικό Συμβούλιο, με δύο βουλεύματά του που εκδόθηκαν σήμερα (αριθμοί 1246 και 1247/2015) διατάσσει την άρση του περιοριστικού όρου του κατ’ οίκον περιορισμού με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, που είχε επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Με τα βουλεύματα,τόσο για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής όσο και για την σύζυγο του, αντικαθίσταται ο όρος του κατ’ οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο του τόπου κατοικίας του ζευγαριού.

Τι επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών αναμένεται να αποφανθεί για την άρση του κατ΄οίκον περιορισμού και του κατηγορούμενου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου, όρο που, σε χθεσινή πρότασή του, ο αρμόδιος Εισαγγελέας ζητά την άρση του.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Π. Παναγιωτόπουλος προτείνει, επίσης, αντικατάσταση του όρου, με υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες #ΚέντραΥγείας - https://t.co/AOa2ZWY4J6 -

  • Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας ο Αλ. Μεταφτσής - https://t.co/hvnyscKN1o… -

  • Με επιτυχία η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στους θερινούς αγώνες κολύμβησης πρωταγωνιστικών κατηγοριών… - https://t.co/A8bZvGwXO6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση