Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Αρνούνται να εφαρμόσουν την ΠΝΠ δήμοι και περιφέρειες
Αρνούνται να εφαρμόσουν την ΠΝΠ δήμοι και περιφέρειες

Αρνούνται να εφαρμόσουν την ΠΝΠ δήμοι και περιφέρειες

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΕ αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα της μεταφοράς των ταμειακών διαθέσιμων της αυτος στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Εως τότε αρνούνται να υπογράψουν για τη μεταφορά των χρημάτων. Δηλώνουν ωστόσο ότι η αυτο είναι πρόθυμη να συμβάλει στις ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει σαφές πλαίσιο. Επίσης δήλωσαν ότι σε αυτό το θέμα βρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια με την . Η Κεντρική Ενωση Δήμων με ψήφισμά της καλεί τις δημοτικές αρχές της χώρας να μην προχωρήσουν στη μεταβίβαση χρημάτων έως ότου να υπάρξει τελική απόφαση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 7 Μαϊου.

Εξάλλου, τη μη εφαρμογή της Πράξης ομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), που αναγκάζει τους να μεταφέρουν υποχρεωτικά τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της ς, αποφάσισε με ψήφισμά του, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. Παράλληλα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το Συμβούλιο «θα συντονίζει τις περαιτέρω ενέργειές του με τις αποφάσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων ς (ΚΕΔΕ).

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση