Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αρχίζουν σήμερα οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες για τις μεταρρυθμίσεις
Αρχίζουν σήμερα οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες για τις μεταρρυθμίσεις

Αρχίζουν σήμερα οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες για τις μεταρρυθμίσεις

Ξεκινά σήμερα η καθοριστική συνεδρίαση του Brussels Group,στις με αντικείμενο τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση στους εταίρους, με τους… θεσμούς να βάζουν στο μικροσκόπιο τις δράσεις που προτείνει η μία προς μία προκειμένου να ανοίξει η στρόφιγγα της ρευστότητας στην οικονομία.

Οι δανειστές ζητούν διευκρινήσεις μέχρι κεραίας για τα στοιχεία που έχουν μπροστά τους, ενώ ανοιχτή παραμένει μέχρι στιγμής η ημερομηνίας της επόμενης συνεδρίασης του Eurogroup με τις από τα ευρωπαϊκά κέντρα να γίνονται ολοένα και εντονότερες.

Στις διαβουλεύσεις από την ελληνική αντιπροσωπεία μετέχουν ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Χουλιαράκης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Νίκος Θεοχαράκης και η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Έλενα Παναρίτη.

Πηγή: newsbomb.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση