Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αρχίζουν σήμερα οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες για τις μεταρρυθμίσεις
Αρχίζουν σήμερα οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες για τις μεταρρυθμίσεις

Αρχίζουν σήμερα οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες για τις μεταρρυθμίσεις

Ξεκινά σήμερα η καθοριστική συνεδρίαση του ,στις Βρυξέλλες με αντικείμενο τη των μεταρρυθμίσεων που παρουσίασε η ελληνική στους εταίρους, με τους… θεσμούς να βάζουν στο μικροσκόπιο τις δράσεις που προτείνει η Αθήνα μία προς μία προκειμένου να ανοίξει η στρόφιγγα της ρευστότητας στην οικονομία.

Οι δανειστές ζητούν διευκρινήσεις μέχρι κεραίας για τα στοιχεία που έχουν μπροστά τους, ενώ ανοιχτή παραμένει μέχρι στιγμής η ημερομηνίας της επόμενης συνεδρίασης του με τις από τα ευρωπαϊκά κέντρα να γίνονται ολοένα και εντονότερες.

Στις διαβουλεύσεις από την ελληνική αντιπροσωπεία μετέχουν ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Χουλιαράκης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Νίκος Θεοχαράκης και η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Έλενα Παναρίτη.

Πηγή: newsbomb.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση