Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Απρόβλεπτη τοπική καταιγίδα έπληξε την Αττική – Που κινείται η κακοκαιρία
Απρόβλεπτη τοπική καταιγίδα έπληξε την Αττική – Που κινείται η κακοκαιρία

Απρόβλεπτη τοπική καταιγίδα έπληξε την Αττική – Που κινείται η κακοκαιρία

Τοπική κτιγίδα έπληξε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης τα δυτικά προάστια της ς και το της πόλης, με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών- .gr στην περιοχή του Κορυδαλλού να καταγράφει περίπου 19 mm ς.

Σύμφωνα με το meteo.gr, «τα πρωινά προγνωστικά στοιχεία, δεν έδιναν την πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας για την περιοχή της ς. Παρόλα αυτά, με τη του συστήματος ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ», δορυφορικών εικόνων και των προϊόντων τους, επίγειων καμερών, και των μετεωρολογικών σταθμών του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, καταφέραμε να εντοπίσουμε και  να παρακολουθήσουμε την απρόσμενη εξέλιξη και να ενημερώσαμε το συντομότερο δυνατό για την επερχόμενη καταιγίδα».

Στον χάρτη που ακολουθεί, απεικονίζονται τα ύψη ς, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο σταθμών και τονίζεται η τοπικότητα του φαινομένου.


Χάρτης. Τα ύψη βροχής όπως κατεγράφησαν από το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά τη διάρκεια των πρώτων βραδινών ωρών της Πέμπτης.

Η καταιγίδα κινείται βορειοανατολικά με τάση εξασθένισης και πιθανόν να επηρεάσει και άλλες περιοχές, όπως διακρίνεται από τη δορυφορική εικόνα του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου της Αττικής.


Δορυφορική εικόνα από το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά τη διάρκεια των πρώτων βραδινών ωρών ωρών της Πέμπτης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση