Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Απρόβλεπτη τοπική καταιγίδα έπληξε την Αττική – Που κινείται η κακοκαιρία
Απρόβλεπτη τοπική καταιγίδα έπληξε την Αττική – Που κινείται η κακοκαιρία

Απρόβλεπτη τοπική καταιγίδα έπληξε την Αττική – Που κινείται η κακοκαιρία

Τοπική έπληξε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης τα δυτικά προάστια της Αττικής και το της πόλης, με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών- .gr στην περιοχή του Κορυδαλλού να καταγράφει περίπου 19 mm βροχής.

Σύμφωνα με το .gr, «τα πρωινά προγνωστικά στοιχεία, δεν έδιναν την πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας για την περιοχή της Αττικής. Παρόλα αυτά, με τη του συστήματος ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ», δορυφορικών εικόνων και των προϊόντων τους, επίγειων καμερών, και των μετεωρολογικών σταθμών του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, καταφέραμε να εντοπίσουμε και  να παρακολουθήσουμε την απρόσμενη εξέλιξη και να ενημερώσαμε το συντομότερο δυνατό για την επερχόμενη ».

Στον χάρτη που ακολουθεί, απεικονίζονται τα ύψη βροχής, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο σταθμών και τονίζεται η τοπικότητα του φαινομένου.


Χάρτης. Τα ύψη βροχής όπως κατεγράφησαν από το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά τη διάρκεια των πρώτων βραδινών ωρών της Πέμπτης.

Η καταιγίδα κινείται βορειοανατολικά με τάση εξασθένισης και πιθανόν να επηρεάσει και άλλες περιοχές, όπως διακρίνεται από τη δορυφορική του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου της Αττικής.


Δορυφορική από το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά τη διάρκεια των πρώτων βραδινών ωρών ωρών της Πέμπτης.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση