Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Απομάκρυνση Καπάκου από την ΕΡΤ λόγω «άρνησης συμμόρφωσης»- Ο Π. Τσούτσιας νέος γενικός διευθυντής
Απομάκρυνση Καπάκου από την ΕΡΤ  λόγω «άρνησης συμμόρφωσης»- Ο Π. Τσούτσιας νέος γενικός διευθυντής

Απομάκρυνση Καπάκου από την ΕΡΤ λόγω «άρνησης συμμόρφωσης»- Ο Π. Τσούτσιας νέος γενικός διευθυντής

Κοινοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας με δικαστικό κλητήρα η του Δ.Σ. της ΕΡΤ για την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων – Ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, ως λόγος της απόλυσης αναφέρεται η «άρνηση συμμόρφωσης».

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ σημειώνει :

 «ιοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Σταύρο Καπάκο. .Σ. τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του».

«Βολές» Παπαδημούλη

Σε αιχμηρούς τόνους σχολίασε την απομάκρυνση του κ. Καππάκου ο ευρωβουλευτής του , Δημήτρης :

«Η απομάκρυνση του Στ. Καπάκου από την ΕΡΤ, μέσω δικαστικού κλητήρα, είναι μελανό σημάδι για την ΕΡΤ. Η δημόσια δεν είναι τάγμα…» σημείωσε ο κ. σε μήνυμά του στο .

Ο Π. Τσούτσιας νέος γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ

Με του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε., ο Παναγιώτης Τσούτσιας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης, μετά την αποπομπή του Σταύρου Καπάκου.

Ο κ. Τσούτσιας εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1989 και μέχρι σήμερα ήταν Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Σύνταξης Ειδήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εφημερίδες και περιοδικά έντυπα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση