Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Απολογία Μαντέλη για τα μαύρα ταμεία της Siemens
Απολογία Μαντέλη για τα μαύρα ταμεία της Siemens

Απολογία Μαντέλη για τα μαύρα ταμεία της Siemens

Δύο χρόνια μετά την έναρξή της η με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό του Τάσο Μαντέλη ( παρακλάδι της μεγάλης υπόθεσης των μαύρων ταμείων της ) φθάνει την Τρίτη στο στάδιο των απολογιών.

Ο πρώην υπουργός που κατηγορείται ότι πήρε από τα μαύρα του γερμανικού κολοσσού τετρακόσιες χιλιάδες γερμανικά μάρκα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων δίδοντας τη δική του εξήγηση σε όσα κατηγορείται.

Ο Τάσος Μαντέλης, αναμένεται και σήμερα να επαναλάβει τον βασικό ισχυρισμό του για την υπόθεση, ότι δηλαδή τα αυτά ήταν χορηγία για την ενίσχυση των προεκλογικών του δαπανών στις αρχές του 2000. Ο ισχυρισμός αυτός έχει προβληθεί από τον ίδιο από την πρώτη ημέρα που αποκαλύφθηκε η υπόθεση και εντοπίστηκαν τα σε λογαριασμό δικών του συμφερόντων.

Η Μαντέλη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί ενδεχομένως και εντός του έτους ενώ δεν αποκλείεται η να εκδοθεί τελικά με τη νέα χρονιά.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση