Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Απολογία Μαντέλη για τα μαύρα ταμεία της Siemens
Απολογία Μαντέλη για τα μαύρα ταμεία της Siemens

Απολογία Μαντέλη για τα μαύρα ταμεία της Siemens

Δύο χρόνια μετά την έναρξή της η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη ( παρακλάδι της μεγάλης υπόθεσης των μαύρων ταμείων της Siemens) φθάνει την Τρίτη στο στάδιο των απολογιών.

Ο πρώην υπουργός που κατηγορείται ότι πήρε από τα μαύρα ταμεία του γερμανικού κολοσσού τετρακόσιες χιλιάδες γερμανικά μάρκα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων δίδοντας τη δική του εξήγηση σε όσα κατηγορείται.

Ο Τάσος Μαντέλης, αναμένεται και σήμερα να επαναλάβει τον βασικό ισχυρισμό του για την υπόθεση, ότι δηλαδή τα χρήματα αυτά ήταν χορηγία για την ενίσχυση των προεκλογικών του δαπανών στις αρχές του 2000. Ο ισχυρισμός αυτός έχει προβληθεί από τον ίδιο από την πρώτη ημέρα που αποκαλύφθηκε η υπόθεση και εντοπίστηκαν τα χρήματα σε λογαριασμό δικών του συμφερόντων.

Η δίκη Μαντέλη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί ενδεχομένως και εντός του έτους ενώ δεν αποκλείεται η απόφαση να εκδοθεί τελικά με τη νέα χρονιά.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επτά ταινίες χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ έλαβαν 15 διακρίσεις στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2019… - https://t.co/zfdrbvoMTX -

  • Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς - https://t.co/IYDoqrEELC -

  • Αγνοείται 37χρονος Βολιώτης - https://t.co/zko17ZXI5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση