Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης
Αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης

Αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης

Δρομολογείται το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στη θέση του ΣΑΟΣ ΙΙ

Αντιμετωπίζοντας έγκαιρα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες μετά τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο πλοίο, το οποίο εξυπηρετούσε τη γραμμή Αλεξανδρούπολη- , το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προχώρησε σε συντονισμένες ενέργειες, με σκοπό την εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Με εντολή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, άμεσα κατέφθασε στην περιοχή Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής το οποίο αποκατέστησε την του νησιού και το οποίο παραμένει ακόμη στην περιοχή. Παράλληλα απέπλευσε πλοίο τύπου παντόφλας από την για την μεταφορά οχημάτων προς την Αλεξανδρούπολη και την , που είχαν παραμείνει αποκλεισμένα στο νησί.

Την ίδια στιγμή, κινήθηκαν και οι ενέργειες για την αντικατάσταση του πλοίου, με άλλο, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα της σύνδεσης. Αφού τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου και διασφαλίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις ασφαλείας, από σήμερα δρομολογείται στην επιδοτούμενη γραμμή Αλεξανδρούπολη- το πλοίο ΣΑΟΝΗΣΟΣ, σε αντικατάσταση του πλοίου ΣΑΟΣ ΙΙ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση